Printec

Printec bestaat sinds 2005 met vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië en Hong Kong. Met een klein team specialiseren wij ons al enkele jaren in LED-verlichtingssystemen, die we in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Nederland op de markt brengen, in markten met aantrekkelijke en hoogwaardige productpresentaties. Dit zijn voornamelijk retailers uit de modewereld, maar ook auto- en meubelzaken, apotheken en drankenmarkten behoren tot onze klanten. Onze ervaring en contacten in de machinebouw helpen ons met vele conversies of, bijvoorbeeld, de "replica" van oude (niet meer beschikbare) metalen roosterplafonds, die zijn uitgerust met nieuwe LED inbouwspots.

Diensten

Onze focus ligt op het opnieuw opbouwen van de bestaande voorraad met een bepaalde focus op modehuizen, maar ook op drankenmarkten, autodealers enz. Eigenlijk, als het gaat om de aantrekkelijke verlichting van uw goederen en grote conversies in uw winkel zijn niet mogelijk of bedoeld, maken wij voor u een nieuw lichtconcept. 50% energie en dus kostenbesparingen zijn waarden die we altijd bereiken. Vaak veel meer als we ook de bestaande airconditioning met de nieuwe installatie ontlasten. De montage vindt vrijwel stofvrij plaats in uw winkel en wanneer mogelijk in tijden dat u op de een of andere manier gesloten bent.

printec

printec

printec

printec

printec

printec

Producten

Al onze lampen zijn vervaardigd volgens onze specificaties en zijn onderworpen aan strikte kwaliteitscontrole. We gebruiken alleen LED's van de fabrikanten Cree, Samsung, Bridgelux of Epistar, omdat we daarmee de beste ervaring hebben met lichtkleur, intensiteit en stralingshoeken. Op onze producten verlenen wij een garantie van 2 jaar, minstens 2 jaar nakoop garantie en minstens 10 jaar service.

printec

printec

printec

printec

printec

printec

Service

Printec biedt verschillende service-opties: van all-round contracten tot geïndividualiseerde aanbiedingen: - Vast forfait voor de reparatie van uw schijnwerpers. - We nemen ook LED-spots van andere merken in reparatie over. - Indien nodig nemen wij het onderhoud van uw gehele verlichtingssysteem inclusief niet-LED-lampen over. - Voor een kleine jaarlijkse vergoeding verlengen wij de garantie van de schijnwerpers die door ons zijn geleverd. Stel jezelf vrijblijvend op de hoogte!

printec

printec

printec

printec

printec

printec

Ervaring

Meer dan 600 projecten bij meer dan 400 klanten vormen de basis van onze ervaring. Van de bekende Odenwaldplafonds, over Rigips of metaal varianten hebben we geen plafond dat ons onbekend is. Tot nu toe hebben we altijd een oplossing gevonden die onze klanten dure conversie of nieuwbouw heeft bespaard. Daarom hebben we de bestaande schijnwerpers vaak niet zomaar vervangen, maar omgezet in moderne LED-technologie. Bekijk onze referenties. By the way - we analyseren eerst uw bestaande verlichtingssysteem en doen vervolgens een suggestie en vooral belangrijk - we laten u vooraf de verlichtingssituatie zien met onze demo-spots. Ervaring is goed, maar het zelf op eigen locatie zien is beter.